Vorige
Vorige productafbeelding

Anatomisch Correcte Onderkaak – Deel 2 Menselijk Lichaam haken

Volgende

Een Mooi Gebaar Spiraal

 4,99
Volgende productafbeelding

Sinterklaas Slinger Haakpatroon

 5,00

Sinterklaas komt er weer aan, en wat is er nu leuker dan je huis te versieren met een zelfgemaakte, unieke slinger? Met dit haakpatroon voor een Sinterklaas slinger breng je niet alleen de magische sfeer van het kinderfeest in huis, maar creëer je ook een prachtig familiestuk dat jaar na jaar terugkeert.

Of je nu een ervaren haakster bent of net begint, deze Sinterklaas slinger is het perfecte project om je in de stemming te brengen voor het grote kinderfeest. Het is niet alleen een leuke activiteit voor jezelf, maar ook geweldig om samen met kinderen of vrienden te maken. Ontwerpster is Annemiek Kinds en ze wilde dit patroon graag met jullie delen.

 

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Je kunt de slinger zo lang maken als je zelf wilt. Als voorbeeld heeft Annemieke een slinger van ongeveer 1,75 m gemaakt. Alle figuurtjes worden los gehaakt, en pas op het laatst maak je er een slinger van. Je kunt de figuurtjes natuurlijk ook als losse ornamentjes ophangen. Het Sintje van deze slinger is ongeveer 13 cm, de pietjes zijn 12 cm. De cadeautjes zijn 5,5 cm.

De slinger wordt gemaakt met verschillende kleuren katoen en haaknaald 3.5mm.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

Geen producten toegevoegd

Verder winkelen